0418 63 60 10
Particulier

Particulier


Als particulier verwacht u voor uw verzekeringen uitstekende service tegen scherpe premies en vooral een snelle afwikkeling van uw schades. Daarnaast wilt u dat wij bereikbaar zijn en u op de juiste momenten de persoonlijke aandacht geven die u van een adviseur verwacht...

U wilt uw dierbare eigendommen graag, geheel of gedeeltelijk, beschermen tegen verlies of beschadiging.

Iedereen is op zoek naar de goedkoopste verzekering maar u mag van ons verwachten dat wij u daarnaast ook adviseren over de allerbeste dekkingen. Theo Grandia Assurantiën BV is u daarbij uitstekend van dienst. Wij bieden verzekeringen tegen een concurrerend tarief, zonder daarbij de kwaliteit van het product uit het oog te verliezen...

Of u nu een autoverzekering, zorgverzekering, opstalverzekering of een overlijdensrisicoverzekering  nodig heeft, onze adviseurs staan elke dag voor u klaar.

Wij maken een inventarisatie van uw huidige verzekeringspakket. Hierbij adviseren wij u welk deel van de risico's u zou moeten verzekeren en welke risico's u wellicht voor eigen rekening kunt nemen.

Theo Grandia Assurantiën BV is dus dé assurantietussenpersoon waarvan u kunt verwachten dat u altijd een goed en betrouwbaar advies krijgt.

Meer informatie
Neem contact op met een van onze adviseurs op telefoonnummer 0418-636010