0418 63 60 10
Particulier

Motorrijtuigen


Uw auto is een kostbaar bezit en moet goed verzekerd zijn. Wettelijke Aansprakelijkheid is verplicht, maar daarnaast kunt u de dekking uitbreiden met Beperkt Casco waarbij schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm of diefstiel is gedekt. WA + Volledig Casco, ook wel bekend als All Risks dekking, dekt de schade aan uw eigen motorrijtuig, ongeacht hoe deze is ontstaan.

Het vergelijken van de premie voor uw autoverzekering is telkens weer een tijdrovend karwei, maar onze specialisten met hun jarenlange ervaring hebben het beste aanbod tegen de scherpste premie voor u uit de markt gehaald. Wanneer u bijvoorbeeld een aanrijding veroorzaakt dan is zowel de schade aan de andere partij als de schade aan uw eigen voertuig verzekerd.
  • Inzittende verzekering
  • Schadeverzekering inzittenden
  • Rechtsbijstand motorrijtuigen

Ongevallen inzittenden
Als bestuurder of passagier van een auto of motor bent u zeer kwetsbaar in het verkeer. Daarom is het verstandig uw verzekering uit te breiden met een Ongevallen-Inzittenden verzekering.

Iedereen die wel eens passagiers meeneemt, kan eigenlijk niet zonder een Ongevallen-Inzittendenverzekering. Anders dan sommigen denken, wordt letselschade die toegebracht wordt aan inzittenden, niet automatisch door de auto-/motorverzekering vergoed.

De Ongevallen inzittendenverzekering geeft recht op een uitkering als u of andere inzittenden van uw auto of motor iets overkomt bij een ongeval. De vraag wie schuldig is, is daarbij niet van belang.

Schade inzittenden
Met een Schadeverzekering voor Inzittenden worden tegen een geringe premie alle daadwerkelijk geleden kosten van aantoonbare schade voor bestuurder en passagiers vergoed, tot het maximum bedrag dat op de polis staat vermeld.
Daaronder vallen vele soorten schades, zoals aan kleding en bagage, medische kosten, inkomstenverlies, aangepaste woning en smartengeld. Schade wordt vergoed ongeacht of de bestuurder of de tegenpartij schuld heeft aan het ongeval.

Rechtsbijstand motorrijtuigen
Auto-ongelukken hebben vaak een lange nasleep. In de praktijk komt het regelmatig voor dat beide partijen de schuldvraag betwisten. Dat zijn typisch momenten waarop het fijn is als u terug kunt vallen op goede rechtshulp. De Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen is een uitkomst voor zowel automobilisten als motorrijders.
De Rechtsbijstandverzekering voor Motorrijtuigen zorgt voor rechtsbijstand bij het verhalen van schade door een verkeersongeval, strafzaken en juridische geschillen over aankoop, onderhoud en reparatie van uw auto of motor.

Meer informatie
  • Neem contact op met een van onze adviseurs op telefoonnummer 0418-636010.
  • Download de Productwijzers