0418 63 60 10
RegioBank

RegioBank


Wij zijn zelfstandig intermediair van RegioBank. Dit betekent dat wij het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen, omdat zij zich onderscheidt van traditionele banken door haar bijzondere formule: alle moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij. Wij zijn een onafhankelijke zelfstandige tussenpersoon (intermediair), die lokaal in de gemeenschap staat. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een prettige, persoonlijke service. Aan deze persoonlijke manier van zakendoen hechten wij én RegioBank grote waarde!

U kunt voor alle bancaire diensten van RegioBank bij ons terecht:
Sparen
Betalen
Beleggen
Hypotheken
Lenen
Verzekeringen

Uw financiële zaken zijn bij ons in goede en vertrouwde handen. Producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden. Bij ons kunt u uw bankzaken regelen zoals u dat wilt. Internet Bankieren kan, maar hoeft niet. We hebben een betaalpakket die bij u past, spaarrekeningen met hoge rente, interessante beleggingsmogelijkheden en slimme hypotheekproducten. Alles wat andere banken ook hebben, maar dan wel met de persoonlijke aandacht die u graag krijgt van een bank. U bent namelijk nog echt ‘klant’ bij ons.

Net als alle financiële instellingen in Nederland staat RegioBank onder het strenge toezicht van de Nederlandsche Bank en is op rekeninghouders van RegioBank de depositogarantieregeling van toepassing.

RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V., statutair gevestigd te Utrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 16062338.