0418 63 60 10
RegioBank

Sparen


Heeft u geld over? Dat is altijd een fijn gevoel. Maar u wilt natuurlijk wel graag een spaarrekening waarmee u het meeste rendement uit uw geld haalt. RegioBank heeft diverse, populaire spaarvormen. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen: u hoeft niet, zoals bij andere banken, te internetten voor een hoge spaarrente. Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek op ons kantoor om zo tot een goede keuze te komen.

Kijk bij de rentetarieven hoeveel rente u kunt ontvangen op de spaarrekeningen van RegioBank.

Rentetarieven

De diverse spaarrekeningen van RegioBank, (klik voor verdere uitleg)

Zilvervloot Sparen
Eigen Huis Sparen
Groeirente
Spaar op Maat Vrij en Vast
Maand sparen
Goudenhanddruk Rekening
Banksparen

Veilig sparen bij RegioBank 
Uw spaargeld is bij RegioBank in goede en veilige handen. RegioBank is als onderdeel van SNS Bank N.V. een gezonde en solide bank. Ons risicoprofiel is en blijft gematigd, waardoor wij er financieel goed voorstaan. Natuurlijk bent u bij ons ook beschermd door het Depositogarantiestelsel.

Depositogarantiestelsel en veilig sparen

Het depositogarantiestelsel beschermt  particulieren en kleine ondernemingen die een tegoed hebben bij een bank die niet langer aan haar verplichtingen kan voldoen en die onder toezicht staat van De Nederlandsche Bank.

Als een bank waarop het Depositogarantiestelsel van toepassing is, niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen, dan is de eerste € 100.000,- van het totaal aan tegoeden op betaal- of spaarrekeningen van een klant bij die bank garandeerd. Dit geldt per persoon, per bankvergunning. Als er sprake is van een en/of rekening, dan kan tot 2 x € 100.000,- aanspraak worden gemaakt.

Mocht u meer informatie willen wat betreft het depositogarantiestelsel kunt u ook altijd kijken op de website van De Nederlandsche Bank. www.dnb.nl