0418 63 60 10
Organisatie

Organisatie


Zowel als ondernemer als particulier bent u bij Theo Grandia Assurantiën van harte welkom voor advies en begeleiding bij financiële vraagstukken.

Theo Grandia Assurantiën neemt ondernemers werk uit handen, zodat die zich kunnen focussen op hun core business. Dat is ons doel. Zo bent u in staat om te doen waar u goed in bent. En zo kunnen wij laten zien waar wij goed in zijn: adviseren, begeleiden, informeren en belangen behartigen.

Dat doen wij al meer dan 40 jaar tot de volle tevredenheid van al onze zakelijke en particuliere klanten, zowel groot als klein.

Het overzien van alle facetten dat professioneel ondernemerschap met zich meebrengt is een kunst op zich. Het tijdig onderkennen van mogelijke knelpunten of toekomstige risico’s is daarbij een belangrijke factor. Onze relaties, zakelijk en particulier, zijn al jaren bekend met onze service en kwaliteit van dienstverlening. In de afgelopen jaren hebben wij hiermee een uitstekende reputatie opgebouwd.

Onze kernwaarden:
- Persoonlijk
- Betrokken
- Betrouwbaar

Onze kernkwaliteiten:
- Samen zorgen voor het beheersbaar maken van risico's
- Altijd een stapje meer doen
- Individuele oplossingen bieden

Of het nu gaat om de beste verzekeringen, een hypotheek of een goed verzorgd pensioen (in samenwerking met APS Pensioenteam). Wij regelen die voorzieningen tot in de puntjes.